Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Video: OPUS: Rocket of Whispers beelden

Vanaf donderdag te downloaden.

Vanaf donderdag te downloaden.

In dit tweede deel van de OPUS serie speel je als twee overlevende van een allesvernietigende plaag. Door met sneeuw bedekte landschappen ga je op zoek naar de materialen om een raket in elkaar te zetten. De twee overlevende willen deze raket gaan bouwen om zo de overledenen een waardige reis naar hun eigen planeet te geven.

Naast een emotioneel en hartverwarmend verhaal is er ook voldoende aandacht besteed aan de visuele en auditieve details. Zo zijn er meer dan 100 verschillende, getekende voorwerpen in het spel. Ieder met hun eigen functie binnen het verhaal. Ook bevat het meer dan 30 verschillende geluidsfragmenten die je mee moeten slepen in deze sneeuwrijke wildernis.

OPUS: Rocket of Whipsers is vanaf 22 maart te downloaden in de Switch e-shop. Om alvast een impressie te krijgen van de game kun je de video hieronder bekijken.