Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Tijd voor Party Crash #7

Pak ARMS er nog maar snel even bij om nog even te oefen, want volgend weekend staat de zevende Party Crash op het programma.

Vanaf vrijdag 23 maart kan iedereen met het spel ARMS weer aan de slag in een nieuwe Party Crash. Het evenement loopt tot maandag 26 maart. 

De vorige keer was het thema van de Party Crash nog “Shake The Rust Off” waarbij Mechanica gewonnen had. Volgend weekend staan er weer twee nieuwe vechters tegenover elkaar. De titel van deze Party Crash luidt “Best Frenemies”. Frenemies is een verbastering van het Engelse friend (vriend) en enemy (vijand). Het zijn dus twee vechters die ondanks dat ze in de ring vijanden van elkaar zijn ook als vrienden overweg kunnen.

De vechters zijn Max Brass tegen Dr. Coyle, net als bij een Splatfest in Splatoon kies je een partij waarmee je het gevecht aangaat. Op die manier probeer je zo veel mogelijk overwinning binnen te slepen.

Ga jij volgend weekend meedoen aan deze Party Crash? En voor wie kies je dan? Alvast heel erg veel succes aan alle deelnemers.