Weer een nieuw wapen voor Splatoon 2

De laatste tijd blijven er maar nieuwe wapens komen voor de populaire shooter Splatoon 2. Vanaf morgen is de H-3 Langsnuit D te vinden in het spel. 

De H-3 Langsnuit D is een shooter wapen vergelijkbaar met de L-3 Langsnuit. Het verschil tussen beide wapens is de aanvalskracht. De H in deze variant staat voor heavy. Heavy wil zeggen dat het wapen krachtiger is. Dit gaat wel ten koste van de snelheid waarmee je kan schieten. Deze schietsnelheid ligt bij de L (light) versie weer hoger.

De D in H-3 Langsnuit D staat voor “deco”. Dat wil zeggen dat het een alternatieve variant is van het standaard wapen. Het wapen heeft een andere kleur, een alternatief subwapen en ook een andere speciale aanval dan het origineel. De deco variant komt met kleefbommen als subwapen. De speciale aanval van deze nieuwe variant is het inktharnas.

Zat jij al een tijd te wachten op dit wapen of speel je liever met een van de andere wapens?

Jop

Een gamende basisschool leraar van 24 jaar. Sinds de GameBoy Color al een fan van Nintendo. Hoewel ik Zelda game fantastisch blijf vinden speel ik tegenwoordig vaker Splatoon!

Eén gedachte over “Weer een nieuw wapen voor Splatoon 2

Geef een reactie