The Bunker komt naar de Switch

De Full Motion Video (FMV) game ‘The Bunker’ komt over een kleine maand naar de Nintendo Switch.

Ongeveer anderhalf jaar na de oorspronkelijke release vindt de psychologische horror game een weg naar de Switch. In het spel speel je als John, de laatste overlevende in een nucleaire bunker. Wanneer er een alarm afgaat raakt die zijn verstand kwijt en herbeleeft die verschillende jeugdherinneringen. Door het herbeleven van deze herinneringen zal je achter de geheimen van de bunker komen. Het verhaal werd geschreven door schrijvers achter onder andere The Witcher en daarnaast worden de rollen door enkele bekende sterren vervuld zoals Grahame Fox. The Bunker bevat helemaal geen CGI, alles is echt opgenomen in een oude bunker, daarnaast zal het naast een spannend verhaal meerdere geheimen bevatten. De Switch versie gaat tevens volledige ondersteuning krijgen voor touchscreen.

The Bunker verschijnt op 9 april dit jaar voor €12,99

Jorden

22 jarige Nintendo nerd en Games&Interactie student aan de UU. Twitter: Jorden1506 YouTube: http://www.youtube.com/c/WePlayGames

Eén gedachte over “The Bunker komt naar de Switch

Geef een reactie