Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

[Prijsvraag] Win een Mario T-Shirt, puzzelboek en stickers (verlopen)

Tijd voor een nieuwe prijsvraag! Deze keer maak je kans op een setje goodies met onder andere een Mario T-shirt.

Tijd voor een nieuwe prijsvraag! Deze keer maak je kans op een setje goodies met onder andere een Mario T-Shirt.

Langzaam komt er een eind aan het koude weer en over twee maandjes lopen we waarschijnlijk weer lekker in een T-Shirt rond. Hoe leuk is het dan om een shirt van jouw favoriete loodgieter aan te kunnen trekken? We geven één setje weg met een Super Mario T-Shirt (maat S), stickervel en Mario puzzelboekje. Om kans te maken op deze leuke prijs reageer je op dit bericht en op minimaal een ander forum- danwel nieuwsbericht op Daily Nintendo.

Meedoen kan tot en met 17 maart. Om te reageren heb je een account nodig op Daily Nintendo. Heb je deze nog niet? Maak ‘m hier (gratis) aan! Veel succes!

We wensen je veel succes! Redactionele crew alsmede moderators op de website van Daily Nintendo zijn uitgesloten van deelname. De winnaar wordt zo snel mogelijk na de laatste dag van deelname bekend gemaakt. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.  Daily Nintendo is niet aansprakelijk voor het eventueel niet aankomen van prijzen per post.