Nintendo Zones verdwijnen deze maand in Europa

Nog een 3DS-functie gaat verdwijnen.

Vandaag heeft Nintendo op zijn site een melding geplaatst dat Nintendo Zone gaat verdwijnen in Europa. Tot en met 28 maart – drie dagen na de zevende verjaardag van de Nintendo 3DS – zal de functie nog beschikbaar zijn.

Nintendo Zones waren te vinden in verschillende plekken zoals Game Mania-winkels. 3DS-bezitters konden hier het internet bezoeken, content downloaden en van StreetPass-locaties gebruik maken. De meeste mensen zullen de functie vooral kennen van verschillende Pokémon-distributies.

Bron 

Ruben

Ik ben 23 jaar en van jongs af aan al een groot fan van Nintendo en hun games. Het is moeilijk om tussen de geweldige series favorieten te kiezen, maar de Mario-games hebben sinds jongs af aan een speciale plek in mijn hart.

9 gedachten over “Nintendo Zones verdwijnen deze maand in Europa

Geef een reactie