Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

FPS RICO op komst naar de Switch

RICO
Later dit jaar krijgt de Switch er een nieuwe FPS genaamd RICO bij.

Later dit jaar krijgt de Switch er een nieuwe FPS genaamd RICO bij.

Rising Star Games heeft onthuld dat zij dit najaar de game RICO van Ground Shatter gaan uitbrengen op alle grote consoles en PC. RICO, wat staat voor Racketeer Influenced and Corrup Organizations, haalt zijn naam van een echte wet in de V.S. De game heeft een arcade-stijle gameplay welke inspiratie haalt uit actie films. De bedoeling van RICO is dat je als een politieagent verschillende zaken moet oplossen als een lid van de elite taskforce speciaal opgericht tegen georganiseerde misdaad. Het spel zal zowel online co-op als split-screen multiplayer bevatten. Bekijk de trailer en gameplay features hieronder:

Gameplay features:

•    Online co-op and offline split-screen play
•    “Daily play” with online leaderboards
•    Randomly generated cases, operations, and environments
•    Unlockable weapons, traits, and mission types
•    Compete against the clock to solve a case in 24 hours