Eerste reviews Kirby Star Allies staan online

Kan Star Allies zijn voorgangers doen vergeten?

Een aantal beoordelingen van Kirby Star Allies staan inmiddels online. Door een blik te werpen op de onderstaande eindbeoordelingen kan worden gezegd dat de kleurrijke platformer gemengd ontvangen is. Het merendeel van de reviews weergeeft een ruime voldoende, waarbij Destructiod een negen heeft uitgedeeld. Het laagste cijfer betreft een zesje van Gamereactor.

Als we kijken naar de Metacritic score van Kirby Star Allies kan worden gezegd dat de game een gemiddelde van 7,4 heeft. Dit is gebaseerd op 39 beoordelingen. Zijn voorganger, Planet Robobot, heeft een Metactritic score van 8,1, waardoor we kunnen zeggen dat nieuwste game minder goed ontvangen is. Hieronder kun je een overzicht van de beoordelingen vinden.

IGN – 8.3 / 10
GameSpot – 8 / 10
Game Informer – 6.25 / 10
Nintendo Life – 7 / 10
GamesBeat – 65 / 100
GameXplain – “Liked”
Nintendo World Report – 7 / 10
Eurogamer – “Recommended”
Destructoid – 9 / 10
Polygon – 7 / 10
USgamer – 4 / 5
Shacknews – 8 / 10
Gamereactor – 6 / 10

Vincent

Ik ben 29 jaar en jarenlang een liefhebber van Nintendo. Dit komt voort uit het leveren van unieke games en consoles waarbij plezier en beleving bovenaan staan. Series als The Legend of Zelda, Metroid, Pikmin en Animal Crossing staan hoog in mijn lijstje.

3 gedachten over “Eerste reviews Kirby Star Allies staan online

Geef een reactie