Originele Toki Tori komt ook naar de Switch

Het schattige gele kuikentje komt opnieuw naar de Nintendo Switch.

Toki Tori 2 kwam afgelopen maand al naar de Nintendo Switch. De platformer verscheen eerder ook al op onder andere de Wii U en Nintendo 3DS. In het spel speel je als een schattig kuikentje welke velen levels moet doorstaan vol puzzels die steeds lastiger worden. Nu is ook duidelijk geworden dat het origineel ook naar Nintendo’s hybride console komt. Het eerste deel in de serie is vanaf 16 maart overal en wanneer je maar wilt speelbaar op de Switch. De Switch-versie draait op 60fps, ook wordt HD Rumble ondersteund én krijgt de titel video capture support. De game moet rond de 5 euro gaan kosten. Meer informatie over deze aankomende titel zie je hieronder:

  • Classic egg-collecting puzzle platformer
  • 80+ levels, 5 worlds, dozens of hours of gameplay
  • A wide variety of puzzle-solving items and weapons
  • Never get stuck: rewind the time or skip a level
  • Super smooth graphics at 60 fps
  • HD Rumble support
  • Video capture support

2 gedachten over “Originele Toki Tori komt ook naar de Switch

Geef een reactie