Nintendo Switch krijgt ook Shantae And The Pirate’s Curse

Afgelopen week kregen we er niks over te horen in de Nintendo Direct maar de eShop in Australië weet ons te vertellen dat het spel al op 20 maart uitkomt. 

Op het moment van schrijven staat het spel nog niet in de Europese eShop. Of het spel hier ook al over een week te krijgen is, is dus nog niet bekend. Volgens de Australische eShop zal het spel een grootte hebben van 478MB. Ook zal hij compatibel zijn met de Pro Controller.

Shantae And The Pirate’s Curse is het derde deel in de Shantae serie. Eerder verscheen dit spel al voor de WiiU, Nintendo 3DS, Playstation 4, Xbox One en PC. Het vierde deel in de Shantae serie, Shantae: Half Genie Hero, kwam afgelopen zomer al uit op de Nintendo Switch. Het is dus niet heel verrassend dat ook het derde deel naar de Switch komt.

In het derde deel van deze platformer ga je verder waar deel twee eindige. Shantae heeft haar speciale krachten verloren en leeft nu als een normaal mens. Op een dag wordt ze wakker van het geluid van kanonnen. De stad waar ze woont blijkt te zijn overgenomen. Ga samen met Shantae opzoek naar de duistere magie en red de stad!

Bekijk hier de launch trailer die in 2014 voor de 3DS versie verscheen.

Jop

Een 24 jarige Nintendo fan. Op het moment volg ik een IT-Traineeship bij Calco. In mijn vrije tijd vaak aan het gamen op mijn Switch of Pokémon aan het vangen in Pokémon Go. Zin in een potje Splatoon 2? Stuur me een berichtje!

Eén gedachte over “Nintendo Switch krijgt ook Shantae And The Pirate’s Curse

  • 13/03/2018 om 22:38
    Permalink

    Zeker een aanrader, sfeer, muziek, gameplay. Wel een beetje pittig, zeker in het begin maar ook zeker waard om het complete einde te halen (waar je dan weer eerst allemaal dingen moet verzamelen).

Geef een reactie