Witch & Hero III releasedatum bekend

Binnen enkele dagen te downloaden in de 3DS eShop.

Het volgende hoofdstuk in de Witch & Hero serie komt er weer aan! Vandaag heeft Circle Entertainment aangekondigd dat het spel in de eShop te downloaden zal zijn op 15 maart en het je €3,99 zal kosten.

Witch & Hero III is een actie-spel waar je tegelijk speelt als Witch, Hero en Little Hero. De twee Heroes zijn zeer sterk en zullen, wat er ook gebeurd en hoe vaak ze ook verslagen worden, nooit opgeven en altijd blijven vechten.

Witch aan de andere kant, is niet zo’n doorzetter, zij is kwetsbaar en het zwakst in steenvorm. Eens zij verslagen is, is het game over.

Wanneer de Heroes Witch beschermen en zelf vechten kunnen ze het bloed van verslagen vijanden verzamelen. Wanneer Witch haar magische krachten volledig opgeladen zijn, kan ze tijdelijk uit haar steenvorm gaan en de magie gebruiken om te vechten tegen gevaarlijke vijanden.

Door strategisch te werken met alle personages, kan je de gevechten winnen en de vijanden verslaan.

Het is dus nog enkele dagen wachten op deze nieuwe 3DS-game, maar je kan al wel de trailer bekijken!

 

Geef een reactie