Volgende maand verschijnt Super Daryl Deluxe op de Nintendo Switch

Ontwikkelaar Dan & Gary Games heeft vanochtend bekend gemaakt dat het spel Super Daryl Deluxe volgende maand uitkomt op de Nintendo Switch.

Naast een release op de Switch komt het spel ook uit op de Playstation 4 en PC. Het spel zal op 10 april beschikbaar zijn in de Nintendo eShop. Of er ook een fysieke release zal zijn, is nog niet bekend. Het spel speelt zich af op een, op het eerste gezicht, doodnormale middelbare school. Al snel blijkt hier van alles aan de hand te zijn. Een aantal vermiste leerlingen is niet gek op Water Falls High School. In het spel speel jij Daryl, een jongen die nieuw is in de stad en dus ook nieuw is op de school. In eerste instantie wil hij enkel wat vrienden maken maar al snel groeit dat uit tot een hele andere missie. Versla de met monsters gevulde klaslokalen en red zoveel mogelijk levens om zo de populairste jongen ooit te worden!

De makers van het spel beloven een verhaal van zo’n 15 uur gevuld met de nodige humor. In onderstaande trailer kan je vast een idee krijgen van wat je te wachten staat op deze krankzinnige middelbare school.

Jop

Een gamende basisschool leraar van 24 jaar. Sinds de GameBoy Color al een fan van Nintendo. Hoewel ik Zelda game fantastisch blijf vinden speel ik tegenwoordig vaker Splatoon!

Geef een reactie