Planet Alpha komt naar de Nintendo Switch

Een nieuwe game van Team17 komt naar Nintendo’s hybride console.

Team17 heeft aangekondigd dat Planet Alpha in ontwikkeling is voor de Nintendo Switch. In dit bijzondere side-scrolleravontuur neem jij zelf de controle over de planeet. Planet Alpha bevat zowel de nodige puzzels, platformactie, stealth alsmede een unieke artistieke stijl. Jij wordt wakker op een planeet en krijgt de controle om deze daadwerkelijk te besturen en rond te draaien. Het spel wordt gemaakt door de onafhankelijke ontwikkelaar Adrian Lazar waarmee Team17 nu samenwerkt om de game onder andere naar de Switch te brengen. Later dit jaar moet de titel verschijnen. Een eerste trailer van Planet Alpha kun je hieronder bewonderen:

2 gedachten over “Planet Alpha komt naar de Nintendo Switch

Geef een reactie