Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Paar nieuwe details Splatoon 2: Octo Expansion

Meer levels, meer inktvissen!

Meer levels, meer inktvissen!

Het officiële Splatoon 2 Twitteraccount heeft een paar tweets geplaatst over de aankomende Octo Expansion DLC voor Splatoon 2. Hoewel de meeste info al bekend was uit de Nintendo Direct, lijken er een paar nieuwe details onthuld te zijn.

De tweede tweet vermeldt dat er ‘meer dan 80 levels’ te vinden zullen zijn in de uitbreiding. In de Direct leek het er nog op dat het er precies 80 waren, maar blijkbaar zijn het er meer. Ook worden Pearl en Marina genoemd als je supporters, net zoals Callie en Marie dat waren in de eerste Splatoon. Je kunt het muzikale duo zelfs vragen om levels te skippen als je gewoon verder wilt gaan met het verhaal. Het is onduidelijk of hier een bepaalde limiet aan verbonden is.

Als laatste wordt bevestigd dat er geen verschillen in gameplay zullen bestaan tussen de Inklings en Octolings in multiplayer. Beide soorten delen dezelfde uitrusting en wapens. De Octo Expansion DLC verschijnt deze zomer en is nu al voor te bestellen.