Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Ouderlijk toezicht-app krijgt update, noemt Switch-update 5.0.0.

Komt de langverwachte update eindelijk onze kant op?

Komt de langverwachte update eindelijk onze kant op?

Een nieuwe update van de Ouderlijk toezicht-app voor Android en iOS heeft een nieuwe update ontvangen, waarmee de app op dit moment op versie 1.5.0. draait. Een aantal nieuwe mogelijkheden zijn toegevoegd aan de app, zoals het maken van een witte lijst van games die gespeeld kunnen worden, ongeacht hun leeftijdscategorie. Ook is het nu mogelijk om de app te vergrendelen en zijn de bedtijden verruimd naar 16:00 en 23:15 uur.

De Engelse patch notes bevatten echter nog iets noemenswaardigs. Zo staat er dat om gebruik te maken van sommige nieuwe onderdelen het nodig is om je Nintendo Switch-systeem te updaten naar versie 5.0.0. Het vreemde is dat deze update nog niet uitgekomen is, laats staan aangekondigd. In de afgelopen weken hebben we regelmatig neppe leaks voorbij zien komen over wat in deze nieuwe Switch-update te vinden is. Nu lijkt deze update echter dichterbij te komen.