OPUS: Rocket of Whispers komt op 22 maart naar Nintendo Switch

Eerder werd al bekend gemaakt dat OPUS: Rocket of Whispers naar de Nintendo Switch zou komen. Vandaag is er een releasedatum voor Europa bekend gemaakt. De game zal vanaf 22 maart te vinden zijn in de Nintendo eShop.

In dit tweede deel van de OPUS serie speel je als twee overlevende van een allesvernietigende plaag. Door met sneeuw bedekte landschappen ga je op zoek naar de materialen om een raket in elkaar te zetten. De twee overlevende willen deze raket gaan bouwen om zo de overledenen een waardige reis naar hun eigen planeet te geven.

Naast een emotioneel en hartverwarmend verhaal is er ook voldoende aandacht besteed aan de visuele en auditieve details. Zo zijn er meer dan 100 verschillende, getekende voorwerpen in het spel. Ieder met hun eigen functie binnen het verhaal. Ook bevat het meer dan 30 verschillende geluidsfragmenten die je mee moeten slepen in deze sneeuwrijke wildernis.

Op 22 maart zal dit spel te koop zijn voor €8,99. Vanaf 15 maart zal het spel al te pre-orderen zijn in de eShop. Doe je dat dan krijg je 10% korting op de aanschafprijs. Het spel verscheen eerder al voor Android en iOS. Bekijk hieronder de Nintendo Switch trailer van dit bijzonder spel.

Jop

Een 24 jarige Nintendo fan. Op het moment volg ik een IT-Traineeship bij Calco. In mijn vrije tijd vaak aan het gamen op mijn Switch of Pokémon aan het vangen in Pokémon Go. Zin in een potje Splatoon 2? Stuur me een berichtje!

Eén gedachte over “OPUS: Rocket of Whispers komt op 22 maart naar Nintendo Switch

Geef een reactie