Nog meer beelden van Detective Pikachu

Met nog maar anderhalve week te gaan tot de release zien we steeds meer van Detective Pikachu. Youtuber AbdallahSmash026 heeft (een demo versie) van de game in handen. Hij laat in zijn let’s play de eerste twee hoofdstukken vast zien. 

Tijdens het opstarten van het filmpje geeft de Youtuber aan dat het om een demoversie gaat maar dat deze later ook omgezet kan worden naar de volledige versie. Vervolgens begint hij aan Episode 1 – Chapter 1. De Youtuber doet er ruim 20 minuten over om het eerste hoofdstuk volledig uit te spelen. Hoe de Youtuber aan de demo is gekomen is niet duidelijk.

Hieronder kan je zoals gezegd het volledige eerste hoofdstuk bekijken. Op het Youtube kanaal van AbdallahSmash026 is ook hoofdstuk twee al te zien. Ga jij de filmpjes kijken of wil je het liever zelf ontdekken volgende week vrijdag?

Jop

Een 24 jarige Nintendo fan. Op het moment volg ik een IT-Traineeship bij Calco. In mijn vrije tijd vaak aan het gamen op mijn Switch of Pokémon aan het vangen in Pokémon Go. Zin in een potje Splatoon 2? Stuur me een berichtje!

Eén gedachte over “Nog meer beelden van Detective Pikachu

Geef een reactie