Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Achter de schermen bij opname soundtrack Odyssey

Bekijk de beelden hier!

Bekijk de beelden hier!

Super Mario Odyssey is vorig jaar in het staartje van oktober uitgebracht. Sindsdien is de game niet meer weg te denken uit de geschiedenis van Mario en is inmiddels de meest verkochte Switch-game. Niet geheel onlogisch, als je bedenkt dat Super Mario Odyssey een van de beste (Mario-)titels aller tijden is. Dit is met dank aan verfrissende gameplay en memorabele ontdekkingen die de game aanbiedt.

Buitenom de gameplay en unieke locaties kent de game een ijzersterke soundtrack die de werelden tot leven laat komen. Nintendo heeft dan ook opnames van de soundtrack vrijgegeven door middel van een paar video’s die op Twitter zijn verschenen. De opnames omvatten Steam Garden en Fossil Falls. Je kunt ze hieronder bekijken.