Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Resultaten negende Splatfest zijn bekend

Team ei was een stuk populairder maar toch komt team kip als winnaar uit de bus.

Dit weekend stond het negende Splatfest van Splatoon 2 op het programma. De afgelopen 24 uur streden team kip en team ei tegen elkaar. Om drie uur vanmiddag was het Splatfest voorbij en was het wachten op de uitslagen. De Inklings hebben hun telefoons gecheckt en het nieuws gezien, team kip wint het Spaltfest!

De uitslagen bestaan altijd uit drie verschillende onderdelen. Wie twee van de drie onderdelen wint komt als winnaar uit de bus. Het eerste onderdeel, de populariteit, gaat enkel om de verdeling van de teams. Dit heeft team ei overtuigend gewonnen met 59% van de stemmen. De meeste mensen denken dus toch dat de ei er het eerste was.

Mensen die denken dat de kip er het eerste was zijn dus flink in de minderheid, maar het zijn wel de betere Splatoon 2 spelers! Zij wonnen namelijk de overige twee onderdelen. Zowel het onderdeel ‘solo’, waarbij gekeken wordt naar alle wedstrijden die niet in teams gestreden worden, als het onderdeel ’team’, waar juist wel naar die wedstrijden wordt gekeken, gingen naar team kip. De scores van deze twee onderdelen waren respectievelijk 53% voor team kip en 56% voor team kip.

Heb jij meegestreden in dit Splatfest? Vergeet dan niet je superzeeslakken op te halen!