Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Nog geen Switch? Fnac heeft een mooie aanbieding!

Een mooie kans voor mensen die in de buurt wonen van de Belgische grens.

De Frans/Belgische warenhuis Fnac heeft dit weekend een mooie aanbieding voor de Nintendo Switch. Twijfel niet te lang, de aanbieding loopt nog tot en met maandag. 

Altijd al een Switch willen hebben maar vond je de prijs nog wat aan de hoge kant? Dan kan je nu je slag slaan! In Nederland is de Switch tegenwoordig bij elke elektronicazaak te koop maar echt aanbiedingen zijn er niet. Winkelketens houden zich vast aan de prijs van €329 voor enkel de Nintendo Switch.

In België stunten ze dit weekend met de prijzen. De Switch inclusief twee spellen is daar te koop voor €319, dat is dus minder dan enkel de Switch in Nederland! De twee spellen die je erbij krijgt zijn Rayman Legend Definitive Edition (elders zo’n €25-30) en Mario & Rabbids Kingdom Battles (elders zo’n €35-40). Dezelfde bundel in Nederland kopen kost je dus bijna €400.

Wees wel snel, op de site staat dat de aanbieding nog loopt tot maandag 10 uur. Of daarmee 10 uur in de ochtend of de avond bedoeld wordt kon ik zo snel niet vinden. Je kan de bundel online bestellen en vervolgens gratis laten bezorgen in een van de Fnac warenhuizen. Voor mensen uit Limburg is de Fnac in Luik een goede optie. De mensen uit Noord-Brabant kunnen kiezen voor Fnac Wijnegem of Fnac Antwerpen. Kom je uit Zeeland, dan lijkt Fnac Brugge de beste optie. 

Dit bericht is niet gesponsord. De aanbieding kwam ik tegen en vond ik te goed om niet met jullie te delen!