Nieuwe Japanse Detective Pikachu trailer

En een commercial!

Het is al bijna zover, vanaf 23 maart zullen we samen met Detective Pikachu detective kunnen gaan spelen in de Pokémon wereld. Om alvast in de sfeer te komen verschijnen er steeds meer trailers en commercials, die een mooie indruk geven van de game. In de game zul je met Pikachu mysterieuze zaken moeten oplossen om erachter te komen waarom sommige Pokémon zich zo raar gedragen. Zou Mewtwo er iets mee te maken kunnen hebben?

De trailer en commercial kun je hieronder bekijken.  Hoewel de trailer volledig in het Japans is heeft de commercial ondertiteling.

Patricia

Hallo daar! Mijn naam is Patricia en ik ben alweer 29 jaar oud. Ik hou van verhalen en ben een groot gedeelte van mijn tijd bezig deze te maken als zijnde tekeningen, tekst en games. Ik ben groot Nintendo fan sinds ik Pokémon Silver kreeg op mijn 11e verjaardag, en je kunt mij wakker maken voor games met unieke of excentrieke verhalen. Hoe gekker hoe beter!

Eén gedachte over “Nieuwe Japanse Detective Pikachu trailer

Geef een reactie