Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Morgenochtend een nieuw wapen in Splatoon 2

Er is weer nieuws van het Squid Research Lab. Morgenochtend wordt de Spettertuit Neo toegevoegd aan Splatoon.

Gisterenavond tijdens de Direct werd nog bekend gemaakt dat er een grote 3.0 update gepland staat voor april. In die update ondermeer nieuwe kledingstukken en stages. Tot die tijd hoeven we ons niet te vervelen want de release van nieuwe wapens gaat gewoon door. Zo komt er ook morgen weer een nieuw wapen, de Spettertuit Neo. 

De Spettertuit Neo is een nieuwe uitgave van de originele Spettertuit. Naast een nieuw uiterlijk komt dit wapen met een nieuw subwapen en speciale aanval. Het subwapen van deze Spettertuit Neo is de springschotel. Spetterraketten vormen de speciale aanval van deze heruitgave van dit wapen.

Vanaf zaterdagochtend kan dit wapen gekocht worden bij Krabbert (Sheldon).