[Direct] Nieuwe informatie over Mario Tennis Aces

Nintendo heeft tijdens de Direct een enorme lading aan info vrijgegeven over Mario Tennis Aces.

Mario Tennis Aces, welke 22 juni zal lanceren op de Nintendo Switch, zal lokale multiplayer ondersteunen tot maximaal vier spelers, maar daarnaast ook een uitgebreide online modus met toernooien waar je nieuwe personages kan vrijspelen en speciale outfits. Mario Tennis zal 15 speelbare personages bevatten met elk hun eigen vaardigheden. Zoals in elke tennis game kan je verschillende slagen gebruiken, maar één nieuwe slag wordt toegevoegd. De focusslag waarmee met bewegingsbesturing kan gebruiken om te mikken waar je wilt. Tevens kan je nu de tegenstander zijn tennisracket kan breken. Raak je alle rackets kwijt? Dan heb je automatisch verloren. Mis je de Wii Sports tijden? Je kan de game ook spelen met bewegingsbesturing.

Tevens komt er een gratis demo waarin spelers de online toernooi functies kunnen uitproberen voor de game uitkomt. Je hoeft alleen de demo te downloaden om te kunnen spelen. Meer informatie over tijden wordt later bekend gemaakt.

Jorden

22 jarige Nintendo nerd en Games&Interactie student aan de UU. Twitter: Jorden1506 YouTube: http://www.youtube.com/c/WePlayGames

6 gedachten over “[Direct] Nieuwe informatie over Mario Tennis Aces

Geef een reactie