[Direct] Meer informatie Dark Souls: Remastered op Switch

Dit keer met 100% meer amiibo-support.

De remake van de klassieke Dark Souls komt steeds dichterbij, dus meer nieuws kon niet uitblijven deze Nintendo Direct. Als de game lanceert op 25 mei neemt hij ook een speciale amiibo met zich mee. Deze amiibo is gebaseerd op Solaire of Astora en zal bij aanraking je personage het populaire ‘Praise the Sun’ gebaar laten maken.

Spelers die niet kunnen wachten op de release kunnen binnenkort deelnemen aan een gratis network test launch in de Nintendo eShop, waar spelers de online functionaliteiten van Dark Souls kunnen uitproberen. Meer informatie over deze network test zal op een later tijdstip worden bekend gemaakt.

Ruben

Ik ben 23 jaar en van jongs af aan al een groot fan van Nintendo en hun games. Het is moeilijk om tussen de geweldige series favorieten te kiezen, maar de Mario-games hebben sinds jongs af aan een speciale plek in mijn hart.

Geef een reactie