Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

[Direct] Hyrule Warriors Definitive Edition krijgt releasedatum

Vanaf 18 mei mag Link weer losgaan op de Nintendo Switch met Hyrule Warriors Definitive Edition.

Eerder deze week verscheen op het Japanse Youtube kanaal van Koei Tecmo, de uitgever van Hyrule Warriors, nog een nieuwe trailer. In de Nintendo Direct eerder deze avond kwam Nintendo zelf met een releasedatum van de game voor Europa. 

In deze Nintendo Switch-versie van de game worden alle toevoegingen van zowel de WiiU-versie als de 3DS-verise van de game bij elkaar gegooid om zo de meest complete Hyrule Warriors game tot nu toe krijgen. De releasedatum voor Japan was al een tijdje bekend, zij mogen eind maart al aan de slag met Link en zijn vrienden. Wij Europeanen zullen nog iets langer geduld moeten hebben. Op 18 mei zal de game zowel in Europa als in Amerika in de verkoop gaan.

Naast de releasedatum is ook de Amerikaanse boxart van de game bekend gemaakt: