Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

[Direct] Crash Bandicoot N. Sane Trilogy komt naar de Nintendo Switch

Crash Bandicoot
Naast Playstation 4 eigenaren mogen binnenkort ook Nintendo Switch bezitters aan de slag met deze trilogie van geremasterde klassiekers. 

Naast PlayStation 4 eigenaren mogen binnenkort ook Nintendo Switch bezitters aan de slag met deze trilogie van Crash Bandicoot klassiekers. 

Op 30 juni 2017 kwam Crash Bandicoot N. Sane Trilogy uit op de PlayStation 4. In deze trilogie zitten de drie originele Crash Bandicoot spellen: Crash Bandicoot, Cortex Strikes Back en Warped. Eerder deze avond maakte Nintendo bekend dat Activision deze collectie nu ook overzet naar de Nintendo Switch. Het is de eerste keer dat deze Crash Bandicoot spellen verschijnen op een platform van Nintendo.

Of deze versie van het spel identiek is aan die van de PlayStation 4 van vorig jaar is nog even afwachten. Mogelijke prestatieverschillen of zelfs inhoudelijke verschillen zijn nog niet bekend gemaakt. Bekijk hieronder de aankondiging van Crash Bandicoot N. Sane Trilogy voor de Nintendo Switch, die op 10 juli zal verschijnen.