Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

[Direct] Captain Toad: Treasure Tracker komt naar Nintendo Switch & 3DS!

Captain Toad
De populaire puzzelgame met Captain Toad in de hoofdrol maakt de overstap van de WiiU naar de Nintendo Switch én de Nintendo 3DS.

De populaire puzzelgame met Captain Toad in de hoofdrol maakt de overstap van de WiiU naar de Nintendo Switch én de Nintendo 3DS.

Begin 2015 kwam het spel Captain Toad: Treasure Tracker naar de WiiU. Vandaag heeft Nintendo aangekondigd dat het spel op 13 juli 2018, ruim drie jaar na de oorspronkelijke release, de overstap gaat maken naar de Nintendo Switch en Nintendo 3DS.

Heel erg veel is er nog niet verteld over deze game. Het lijkt een directe port te worden van het origineel. Wel heeft Nintendo aangegeven dat er verschillende nieuwe levels in zullen zitten die onder andere gebaseerd zullen zijn op New Donk City, de populaire stad uit Super Mario Odyssey.

Zowel op de Nintendo 3DS als op de Nintendo Switch maakt deze game volop gebruik van de unieke eigenschappen van het betreffende systeem. Zo is er op de Nintendo 3DS touchscreen besturing en maakt het spel gebruik van de 3D functie. Op de switch is het mogelijk om met twee spelers te spelen. De een speler neemt dan de besturing van Toad op zijn rekening, de ander kan ondersteunen door een soort bloembollen op obstakels te gooien.

Bekijk hieronder de aankondiging van Captain Toad: Treassure Tracker terug.