Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

[Direct] Een boel nieuwe 3DS-games aangekondigd

Nee mensen, hij leeft nog!

Nee mensen, hij leeft nog!

Nintendo heeft tijdens de laatste Nintendo Direct-uitzending duidelijk laten blijken dat de Nintendo 3DS nog eventjes bij ons blijft. Een aantal nieuwe games zijn aangekondigd, te beginnen met WarioWare Gold. In deze collectie van 300 microgames neemt Wario je mee naar het verleden van zijn bekende WarioWare-serie. De game zal alle mogelijkheden van de Nintendo 3DS flink benutten en voegt zelfs volledige voice-acting toe. WarioWare Gold verschijnt 27 juli voor de verschillende Nintendo 3DS-systemen.

Een aantal jaar geleden verscheen het vervolg, maar nu mag het origineel ook schitteren op Nintendo’s handheld. Luigi’s Mansion lanceerde in 2001 voor de Nintendo GameCube en maakt nu zijn opwachting op Nintendo 3DS. De remake heeft allerlei vernieuwingen, zoals een kaart op het touch screen en een boss rush-modus. Een precieze releasedatum is nog niet bekend, maar de game moet dit jaar nog verschijnen.

Na de remake van Mario & Luigi: Superstar Saga krijgt nu ook het derde deel in de serie een remake op Nintendo 3DS. Mario & Luigi: Bowser’s Inside Story + Bowser Jr.’s Journey bevat hetzelfde hilarische verhaal, maar met vernieuwde graphics en een kijkje achter de schermen met Bowser Jr. in een nieuwe spelstand. Mario en Luigi keren terug naar het binnenste van hun aartsrivaal in 2019.

Dillon keert terug naar de Nintendo 3DS in Dillon’s Dead-Heat Breakers: een combinatie van tower defense en actie. In deze nieuwe game kruipen spelers in de huid van Dillon het gordeldier, die dit keer hulp krijgt van je Mii-personages om het op te nemen tegen vijandelijke invasies in een post-apocalyptische wereld. De nieuwe game in de Dillon-serie verschijnt 25 mei in de Nintendo eShop.

Als laatste toont Nintendo ons nieuwe beelden van Detective Pikachu, die deze maand nog moet verschijnen. Alle nieuwe beelden zijn hieronder te bekijken.