Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Super Chariot komt in mei naar de Switch

Super Chariot
Een demo is binnenkort te spelen. 

Een demo is binnenkort te spelen. 

Dat Super Chariot naar de Switch zou komen wisten we al even, we wisten allen nog niet wanneer. Micriods en Frima hebben vandaag nieuws naar buiten gebracht dat bevestigd dat dit in ieder geval mei dit jaar wordt. Voor wie daar echter niet op kan wachten zal een demo beschikbaar worden, die “binnenkort” op de e-shop moet verschijnen.

Super Chariot krijgt in Europa een fysieke release en is inclusief de Royal Gadget Pack DLC en de originele downloadable soundtrack.  In het spel speel je als de prinses van een koninkrijk of als haar verloofde, en samen moet je de sacrofaag van de vorige koning veilig door 25 verschillende levels manoeuvreren. Natuurlijk is het spel in je eentje te doorlopen, maar daarnaast kan je ook samenwerken met een tweede speler in zowel de docked als tabletop mode. Hieronder kun je de trailer bekijken.