Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Nieuwe trailer van Hyrule Warriors: Definitive Edition

Op het YouTube account van Koei Tecmo is zojuist de tweede trailer verschenen van Hyrule Warriors: Definitive Edition. 

Op het YouTube-account van Koei Tecmo is zojuist de tweede trailer verschenen van Hyrule Warriors: Definitive Edition. 

Hyrule Warriors: Definitive Edition is de Nintendo Switch-versie van de game die eerder uitkwam op de Nintendo Wii U en de Nintendo 3DS. Een exacte releasedatum van het spel voor Europa is nog niet bekend, maar in Japan komt het spel 22 maart al uit. Voor Koei Tecmo, de ontwikkelaar van het spel, reden genoeg voor een tweede trailer.

In deze twee minuut durende Japanse trailer zijn de verschillende speelbare karakters in de game te zien. Ook worden er verschillende speelmodi getoond, waaronder de terugkerende “Adventure Mode”. Bekijk de trailer hieronder.

Zit jij te wachten op dit spel of heb je hem al op de Wii U of 3DS gespeeld? Laat het ons weten in de reacties.