Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Vasara HD Collectie komt naar de Switch

Een oude game in een nieuw jasje.

Een oude game in een nieuw jasje.

Helemaal terug in het jaar 2000 verscheen Vasara, een bullet hell shooter uitgebracht door Visco Corporation. Deze game kon je spelen op een arcade machine. Een jaar later verscheen de prequel, Vasara 2, ook in de arcade hallen. Vandaag is bekend gemaakt dat deze twee games opnieuw worden uitgebracht, maar nu in een HD collectie.

Vasara speelt zich af in het jaar 1600. De huidige leider van Japan, Hideyoshi Hashiba, is overleden en Leyasu Tokugawa is van plan om de macht over te nemen. Echter hebben de drie hoofdpersonen andere plannen en moeten ze ervoor zorgen dat Tokugawa niet er in slaagt om de macht over te nemen.

De HD collectie van Vasara zal in 2019 verschijnen op PC en op consoles. Je kunt de trailer hieronder bekijken.