Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Komt Diablo III dan toch naar de Switch?

Vorige week waren er al geruchten over een mogelijke port van de populaire hack & slash game Diablo III, vandaag komen daar nieuwe geruchten bovenop. 

Vorige week waren er al geruchten over een mogelijke port van de populaire hack & slash game Diablo III, vandaag komen daar nieuwe geruchten bovenop. 

Wie het Twitteraccount van Blizzard Entertainment volgt is het vast niet ontgaan. Afgelopen woensdag (28 februari) plaatsten ze een zeer merkwaardige tweet. De tekst in de tweet was nog niet zo bijzonder, enkel de woorden “Sweet dreams.” werden geplaatst, dat betekent in het Nederlands zoiets als “droom fijn”. Wat de tweet zo interessant maakte, was het bijbehorende filmpje. Een nachtlampje van een duiveltje dat een aantal keer aan en uit werd “geswitcht”.

Zo werd al snel de link gelegd met een mogelijke port van Diablo III voor de Nintendo Switch. Blizzard Entertainment zelf wilde dit echter niet bevestigen. Ze gaven in een volgende tweet aan dat ze zelf nooit op zo’n creatieve manier zouden teasen. Ook zeiden ze dat ze op dit moment niks aan konden kondigen over een mogelijke port. Echt ontkrachten van het gerucht deden ze dus niet.

Vandaag heeft Eurogamer van een nieuwe bron te horen gekregen dat er daadwerkelijk een Diablo III-port in de maak is. Wanneer deze uit gaat komen is nog niet bekend. Ook is nog niet duidelijk of de uitbreidingen “Reapers of Souls” en “Rise of the Necromancer” in de game verwerkt zullen zitten.

Zit jij nog te wachten op een port van deze zes jaar oude game? Of zie je liever een nieuw deel speciaal voor de Switch? Laat het ons weten in de reacties!