Komt Diablo III dan toch naar de Switch?

Vorige week waren er al geruchten over een mogelijke port van de populaire hack & slash game Diablo III, vandaag komen daar nieuwe geruchten bovenop. 

Wie het Twitteraccount van Blizzard Entertainment volgt is het vast niet ontgaan. Afgelopen woensdag (28 februari) plaatsten ze een zeer merkwaardige tweet. De tekst in de tweet was nog niet zo bijzonder, enkel de woorden “Sweet dreams.” werden geplaatst, dat betekent in het Nederlands zoiets als “droom fijn”. Wat de tweet zo interessant maakte, was het bijbehorende filmpje. Een nachtlampje van een duiveltje dat een aantal keer aan en uit werd “geswitcht”.

Zo werd al snel de link gelegd met een mogelijke port van Diablo III voor de Nintendo Switch. Blizzard Entertainment zelf wilde dit echter niet bevestigen. Ze gaven in een volgende tweet aan dat ze zelf nooit op zo’n creatieve manier zouden teasen. Ook zeiden ze dat ze op dit moment niks aan konden kondigen over een mogelijke port. Echt ontkrachten van het gerucht deden ze dus niet.

Vandaag heeft Eurogamer van een nieuwe bron te horen gekregen dat er daadwerkelijk een Diablo III-port in de maak is. Wanneer deze uit gaat komen is nog niet bekend. Ook is nog niet duidelijk of de uitbreidingen “Reapers of Souls” en “Rise of the Necromancer” in de game verwerkt zullen zitten.

Zit jij nog te wachten op een port van deze zes jaar oude game? Of zie je liever een nieuw deel speciaal voor de Switch? Laat het ons weten in de reacties!

Jop

Een 24 jarige Nintendo fan. Op het moment volg ik een IT-Traineeship bij Calco. In mijn vrije tijd vaak aan het gamen op mijn Switch of Pokémon aan het vangen in Pokémon Go. Zin in een potje Splatoon 2? Stuur me een berichtje!

3 gedachten over “Komt Diablo III dan toch naar de Switch?

  • 07/03/2018 om 19:43
    Permalink

    Zit niet echt te wachten op Diablo III, omdat ik die al op PC heb en ik het niet echt een console game vind (al hoewel er wel een goed speelbare console versie van is gemaakt heb ik begrepen).
    Maar een Blizzard game op de Switch zou mooi zijn.

    Het logische (en voor mij meest gewilde) keuze zou Hearthstone zijn als het op Blizzard games zou aankomen.

Geef een reactie