Mechanica wint ARMS Party Crash

Een nipte overwinning voor Mechanica in de zesde Party Crash. 

In de zomer van 2017 kwam Nintendo met het vechtspel ARMS. Hoewel er voor deze game geen nieuwe content meer zal verschijnen, proberen ze het spel nog wel aantrekkelijk te houden door het organiseren van zogenaamde Party Crash-wedstrijden.

Afgelopen weekend was het weer tijd voor zo’n Party Crash. Deze keer was het thema “Shake the rust off” en namen Byte & Barq het op tegen Mechanica. In deze spannende strijd bleek Mechanica uiteindelijk nipt de sterkste te zijn en kwam dus als winnaar uit de bus. Dat het deze keer dicht bij elkaar lag bleek wel uit de resultaten (51% voor Mechanica tegenover 49% voor Byte & Barq)

Het was alweer de zesde party crash, wanneer de volgende party crash gehouden gaat worden is nog niet bekend.

Jop

Een 24 jarige Nintendo fan. Op het moment volg ik een IT-Traineeship bij Calco. In mijn vrije tijd vaak aan het gamen op mijn Switch of Pokémon aan het vangen in Pokémon Go. Zin in een potje Splatoon 2? Stuur me een berichtje!

2 gedachten over “Mechanica wint ARMS Party Crash

Geef een reactie