Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Fan heeft zelf een indrukwekkend Fire Emblem-bordspel gemaakt

Brother Ming Games heeft zijn liefde voor Fire Emblem op een bijzondere manier geuit: in de vorm van een prachtig, zelfgemaakt bordspel.

Brother Ming Games heeft zijn liefde voor Fire Emblem op een bijzondere manier geuit: in de vorm van een prachtig, zelfgemaakt bordspel.

Zijn bordspel is gebaseerd op de succesvolle mobile game Fire Emblem Heroes. Maar hoe werkt deze mobile game dan als bordspel? In dit bordspel krijgt iedere speler 10 kaarten van personages toegewezen die zij laten strijden op de diverse slagvelden. Ieder personage heeft, net als in de videogames, zijn of haar eigen vaardigheden en krachten. De speler die als eerste 20 punten haalt heeft de strijd gewonnen!

Ben jij ook onder de indruk van deze afbeeldingen en zou jij het spel ook graag willen spelen? Brother Ming heeft al het spelmateriaal online geplaatst, zodat je het zelf ook kunt downloaden en spelen!