Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Video: The Alliance Alive demo gameplay

De demo is beschikbaar in de 3DS e-shop

De demo is beschikbaar in de 3DS e-shop. 

Eerder deze week verscheen de demo van The Alliance Alive, de nieuwe RPG van Atlus.  De game komt op 27 maart naar Europa, maar voor iedereen die alvast wil weten wat de game te bieden heeft is de demo sinds enkele dagen te downloaden. De demo geeft je daarnaast 4000 Talent poins, die je in de daadwerkelijke game kunt gebruiken om de vaardigheden van je personages te ontwikkelen.

The Alliance Alive zal negen protagonisten vertegenwoordigen en speelt zich af op een continent geregeerd door magische wezens en verdeeld door de effecten van “distortion” Het verhaal ontwikkelt zich door tussen de 9 personages te wisselen, waardoor je verschillende omgevingen en perspectieven voorgeschoteld krijgt.

Hieronder kun je beelden uit de demo bekijken.