Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Video: Switch eerste verjaardag dev talk

Wat vind Nintendo van de Switch zijn eerste jaar?

Wat vindt Nintendo van de Switch zijn eerste jaar?

Eerder vandaag hadden we het er al over: de Nintendo Switch is jarig! In één jaar tijd is er een heleboel gebeurd en hoewel wij dat natuurlijk supertof vinden, is het maar gokken wat Nintendo daar zelf van vindt. Om daar een beetje meer inzicht in te geven hebben ze nu een video geüpload, waarin ze Shinya Takahashi een aantal vragen stellen.  Takahashi is de general and director of the board en general manager of the entertainment planning and managment division, of, zoals de video het zelf al zo mooi zegt, “basically the big boss.”

De video kun je hieronder bekijken.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=46&v=lXZiKYpRCa0