Video: Switch eerste verjaardag dev talk

Wat vindt Nintendo van de Switch zijn eerste jaar?

Eerder vandaag hadden we het er al over: de Nintendo Switch is jarig! In één jaar tijd is er een heleboel gebeurd en hoewel wij dat natuurlijk supertof vinden, is het maar gokken wat Nintendo daar zelf van vindt. Om daar een beetje meer inzicht in te geven hebben ze nu een video geüpload, waarin ze Shinya Takahashi een aantal vragen stellen.  Takahashi is de general and director of the board en general manager of the entertainment planning and managment division, of, zoals de video het zelf al zo mooi zegt, “basically the big boss.”

De video kun je hieronder bekijken.

Patricia

Hallo daar! Mijn naam is Patricia en ik ben alweer 28 jaar oud. Ik hou van verhalen en ben een groot gedeelte van mijn tijd bezig deze te maken als zijnde tekeningen, tekst en games. Ik ben groot Nintendo fan sinds ik Pokémon Silver kreeg op mijn 11e verjaardag, en je kunt mij wakker maken voor games met unieke of excentrieke verhalen. Hoe gekker hoe beter!

Geef een reactie