Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

[SPECIAL] Nintendo Switch is jarig!

Vandaag bestaat de Nintendo Switch één jaar. Een groot reden voor een feestje!

De Nintendo Switch heeft in één jaar tijd een hoop teweeg gebracht. Hierbij kan gedacht worden aan verkooprecords die gesneuveld zijn en games die hoge ogen weten te gooien. Betreft de laatst genoemde kunnen we concluderen dat Nintendo zijn zaakjes op orde heeft. Vrijwel elke maand werd een titel uit eigen huis uitgebracht die de features van de Switch wist te benutten. Denk aan multiplayergames als Arms en Splatoon 2, unieke Joycon gebruik in 1-2 Switch en het beleven van de Nintendo-magie in epische avonturen als The Legend of Zelda: Breath of the Wild en Xenoblade Chronicles 2. Voor ieders was er wat wils. Of je nou voor de televisie wilde spelen of onderweg naar school/werk.

Wij zijn dan ook benieuwd naar jouw ervaring. Laat ons weten hoe jij het eerst jaar van de Switch hebt beleefd!