[SPECIAL] Nintendo Switch is jarig!

Vandaag bestaat de Nintendo Switch één jaar. Een groot reden voor een feestje!

De Nintendo Switch heeft in één jaar tijd een hoop teweeg gebracht. Hierbij kan gedacht worden aan verkooprecords die gesneuveld zijn en games die hoge ogen weten te gooien. Betreft de laatst genoemde kunnen we concluderen dat Nintendo zijn zaakjes op orde heeft. Vrijwel elke maand werd een titel uit eigen huis uitgebracht die de features van de Switch wist te benutten. Denk aan multiplayergames als Arms en Splatoon 2, unieke Joycon gebruik in 1-2 Switch en het beleven van de Nintendo-magie in epische avonturen als The Legend of Zelda: Breath of the Wild en Xenoblade Chronicles 2. Voor ieders was er wat wils. Of je nou voor de televisie wilde spelen of onderweg naar school/werk.

Wij zijn dan ook benieuwd naar jouw ervaring. Laat ons weten hoe jij het eerst jaar van de Switch hebt beleefd!

Vincent

Ik ben 29 jaar en jarenlang een liefhebber van Nintendo. Dit komt voort uit het leveren van unieke games en consoles waarbij plezier en beleving bovenaan staan. Series als The Legend of Zelda, Metroid, Pikmin en Animal Crossing staan hoog in mijn lijstje.

5 gedachten over “[SPECIAL] Nintendo Switch is jarig!

 • 03/03/2018 om 08:14
  Permalink

  Gefeliciteerd Nintendo Switch. Het was een mooi jaar met veel goede games. Heb zelf veel plezier beleefd aan Zelda botw, Mario odyssey, Xenoblade chronicles 2 en Splatoon 2. Maar ook aan Arms en Lego city undercover dat ik samen met mijn zoontje heb uitgespeeld. Laten we hopen dat dit jaar ook weer veel goede games voortbrengt.

 • 03/03/2018 om 08:44
  Permalink

  Gefeliciteerd nintendo ik heb de switch pas in november gekocht maar hij heeft sinds dien nog geen dag van zijn rust kunnen genieten ik neem hem elke dag mee naar me werk en alle vrije tijd besteedt ik aan mijn switch zelfs mijn 2ds xl ziet in dat ik de switch veel leuker vind ik hoop dit jaar meer info te krijgen over pokemon switch en de online dienst daar wacht ik echt met smart op verder hoop ik dit jaar op een call of Duty, animal crossing en Sims 4 en natuurlijk de app waarmee je kunt voice chat, party chat en berichten kunt sturen en kunt zien wie er online is en hoop ik dat nintendo ook aan trophies gaat beginnen dat lijkt mij ook echt gaaf

 • 03/03/2018 om 14:00
  Permalink

  Super jaar! Zoveel plezier gehad aan BOTW, Stardew Valley, Skyrim, Odyssey, XC2 en nog veel meer :D. Ook al had Nintendo enkele dingen wat beter kunnen doen ben ik super blij met de Switch. Op naar de duizend uur!

 • 03/03/2018 om 15:43
  Permalink

  Prima jaar achter de rug, absoluut geen spijt van. Veel uren gestoken in Zelda BOTW, Picross, Splatoon 2, Mario Kart 8 deluxe,Super Mario Odyssey en grootste verassing Mario + Rabbids. Benieuwd naarhet komende jaar maar verwacht weer veel goeds

Geef een reactie