Nintendo deelt speciale Zelda artwork

Breath of the Wild bestaat 1 jaar!

In de zomer van 2014 op het bekende game-evenement E3 werd voor het eerst The Legend of Zelda: Breath of the Wild getoond. Toen zou Link’s nieuwe avontuur in 2015 uitkomen en zagen we Link die het opnam tegen een Guardian. Na een hoop verschuivingen kwam Breath of the Wild uiteindelijk precies één jaar geleden uit op Wii U en als launchtitel op de Switch. Nu, één jaar later, deelt Nintendo nieuwe artwork om het bestaan van de game te vieren.

We zijn erg nieuwsgierig naar jullie leukste momenten in The Legend of Zelda: Breath of the Wild. Laat het achter in de comments!

Robin

Hey, ik ben Robin en ben 19 jaar. Mijn favoriete genres zijn metroidvania's, RPG's en games met een goede mysterieuze sfeer. Mijn favoriete games zijn de Phoenix Wright-games, Ghost Trick en de Mother-serie.

2 gedachten over “Nintendo deelt speciale Zelda artwork

Geef een reactie