Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

[Community Live] Een nieuwe Community LIVE opkomst!

Ben jij er klaar voor? Vanavond, van 18:50 tot 21:30 uur zal een nieuwe DN Community LIVE plaatsvinden!

Ben jij er klaar voor? Vanavond, van 18:50 tot 21:30 uur zal een nieuwe DN Community LIVE plaatsvinden. Ditmaal worden Mario Kart 8 Deluxe en Splatoon 2 uit de kast gehaald om te spelen. Doe jij mee?

Community LIVE wordt georganiseerd door en voor leden van Daily Nintendo! Je kan meedoen als je de bovenstaande games en een Switch in bezit hebt. En anders kan je meekijken met de livestream dit wordt aangeboden. Ditmaal worden er ook prijzen uitgedeeld. De prijzen bestaan uit 3DS-thema’s en zijn te winnen tijdens het Mario Kart 8 Deluxe-tournament. De prijzen zijn als volgt:

  1. Samus 3DS Thema
  2. Link 3DS Thema
  3. Isabelle 3DS Thema
  4. Nikki & Friends 3DS Thema
  5. Jibanyan 3DS Thema

Voor wie mee wil doen en/of de livestream wil bekijken kan het onderstaande verwachten. Om mee te doen, moet je wel bevriend zijn Jöel, zodat je in de tournament opgenomen kan worden. Voeg, indien je dit nog niet hebt gedaan, de volgende friendcode toe: SW-3371-0825-8709.

  • 18:30 – 18:50 Begin stream
  • 18:50 – 19:00 Voorwoord
  • 19:00 – 20:00 MK8DX Tournament voor 3DS Thema prijzen (5 Thema’s)
  • 20:00 – 21:30 Splatoon 2 Private Battle

De livestream wordt zowel op YouTube als op Twitch aangeboden, zie onderstaande links. Doe jij mee?

Bekijk een live video van DailyNintendo op www.twitch.tv

*Redactionele crew alsmede moderators & CL-leden van Daily Nintendo zijn uitgesloten van deelname. De winnaars met de meeste punten winnen. Bij gelijkspel wordt geloot. De prijs wordt per privébericht verstuurd. Valt de stream weg maar blijft de race wel doorgaan? Dan dien je gewoon door te spelen.