Kirby Star Allies Demo verkrijgbaar in de Nintendo eShop

Twee levelcompilaties vol kopieerkrachten!

De release van een Kirby Star Allies demo was al een beetje gelekt in een Google-advertentie, maar nu hebben we de officiële release. Kirby Star Allies verschijnt over twee weken op Nintendo Switch, maar voor fans die niet kunnen wachten is er nu een demo waarin je helemaal los kan gaan met de nieuwe mix-krachten en Friend Hearts. Je kunt de demo alleen of met tot wel drie vrienden samenspelen.

Het voorproefje op 16 maart bestaat uit twee compilaties van stukjes levels, wat wil zeggen dat je de gebieden niet in deze volgorde in de game aantreft. Elk level eindigt ook met een baasgevecht: de eerste met Whispy Woods en de tweede met King ‘spierbundel’ Dedede. Hoewel de demo al een boel mix-krachten laat zien, bewaart Nintendo alle nieuwe kopieerkrachten, Artist, Spider, Staff en Festival, tot de volledige release.

Hieronder is de lanceringstrailer van de demo te zien. De demo kan gedownload worden via de Switch eShop of via de officiële site van Nintendo.

Ruben

Ik ben 23 jaar en van jongs af aan al een groot fan van Nintendo en hun games. Het is moeilijk om tussen de geweldige series favorieten te kiezen, maar de Mario-games hebben sinds jongs af aan een speciale plek in mijn hart.

Eén gedachte over “Kirby Star Allies Demo verkrijgbaar in de Nintendo eShop

Geef een reactie