Bit Dungeon+ komt naar de Switch

Vanaf volgende week beschikbaar!

Bit Dungeon+ kwam eerder al naar de 3DS en WiiU. Vanaf volgende week zullen we ook op de Switch ermee aan de slag kunnen.

De game van Spaanse indie-ontwikkelaar Dolores Entertainment is een roguelike dungeon-crawler game met 6 verschillende werelden en meer dan 40 verschillende vijanden. Tevens zullen er eindbazen te vinden zijn, verschillende geheimen, en kun je aan de slag met het zoeken naar het “beste” einde, want daar zijn er namelijk meer van.

De game is alleen te spelen of in Co-op modus. Hieronder kun je de trailer bekijken.

 

 

 

Patricia

Hallo daar! Mijn naam is Patricia en ik ben alweer 29 jaar oud. Ik hou van verhalen en ben een groot gedeelte van mijn tijd bezig deze te maken als zijnde tekeningen, tekst en games. Ik ben groot Nintendo fan sinds ik Pokémon Silver kreeg op mijn 11e verjaardag, en je kunt mij wakker maken voor games met unieke of excentrieke verhalen. Hoe gekker hoe beter!

Geef een reactie