Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Guilt Battle Arena release uitgesteld

Voel jij je al schuldig?

Zou in Februari uitkomen, staat nu op de planning voor 1 maart.

In deze battle arena game heb je maar één kogel om je tegenstanders uit te schakelen. Gelukkig kan je je kogel weer terughalen als je je schot gemist hebt. Guilt Battle Arena is daarom ook als lokale multiplayer game bedoeld. De bedoeling is dat je het opneemt tegen je vrienden (als je die nog hebt na het spelen van dit spel). Er zijn zeven verschillende gamemodes waar de speler uit kan kiezen waardoor de speler zich nooit zal vervelen. Verder kan je in elke gamemode ook kleine aanpassingen maken. Dit is te doen door iedereen onzichtbaar te maken, kogels in raketten te veranderen en nog veel meer. Ook zijn er tientallen gekke kostuums om voor jouw vechters vrij te spelen. Versla je vrienden in stijl!

Zin in chaos met raketten en jetpacks? Bekijk de trailer voor meer informatie.