Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Outlast: Bundle of Terror verschijnt plots op Switch

Met Outlast 2 op komst!

Met Outlast 2 op komst!

We wisten al een tijdje dat beide Outlast-games op een gegeven moment op de Nintendo Switch zouden verschijnen, maar we hebben nooit een releasedatum gekregen. Dat is nu ook niet meer nodig, want Outlast: Bundle of Terror is vanaf nu te downloaden in de Nintendo eShop. Outlast is een survival-horror game waarbij rennen en verstoppen de enige middelen zijn om te ontsnappen. De bundel die nu uitgekomen is bevat zowel de eerste Outlast als de Whistleblower DLC. Wie dit pakket wil downloaden zal €24,99 moeten neertellen en minstens 6,1GB aan vrij geheugen moeten hebben.

Naast dit onverwachte nieuws weten we nu dat Outlast 2 op 27 maart verschijnt voor de Nintendo Switch. Dit vervolg speelt zich af in hetzelfde universum, maar heeft een volledig nieuw verhaal en andere personages. De game zal £26,99 kosten, wat waarschijnlijk zo’n €29,99 zal zijn. Je zult 9,6GB aan vrij geheugen op je Switch moeten hebben om de game te downloaden.

Hieronder vind je de lanceringstrailer van Outlast: Bundle of Terror, welke vanaf nu te downloaden is in de Nintendo eShop.