Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

NARUTO SHIPPUDEN: Ultimate Ninja STORM Trilogy naar de Switch

NARUTO zal binnenkort ook naar de Nintendo Switch komen!

NARUTO zal binnenkort ook naar de Nintendo Switch komen!

Goed nieuws voor NARUTO fans, Bandai Namco werkt momenteel aan NARUTO SHIPPUDEN: Ultimate Ninja STORM Trilogy voor de Nintendo Switch. De game verscheen eerder al voor onder andere de PS4 en Xbox One. Het tijdschrift Weekly Jump heeft de komst van de game onthuld. NARUTO SHIPPUDEN: ULTIMATE NINJA STORM TRILOGY bevat 3 STORM-games en is daarmee dus een mooie verzamelaar voor fans van de serie. De game zal alle voorheen uitgegeven DLC bevatten. Vooralsnog is de titel alleen voor Japan aangekondigd echter verschijnen NARUTO-titels veelal ook in het Westen. Zodra er meer bekend is houden we je op de hoogte.