Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Little Nightmares lijkt naar de Switch te komen

De goed ontvangen horror puzzel-platformer Little Nightmares lijkt ook naar de Switch te komen.

De goed ontvangen horror puzzel-platformer Little Nightmares lijkt ook naar de Switch te komen.

Little Nightmares verscheen enkele jaren terug op onder andere de PS4 en Xbox One. Het lijkt erop dat we de titel binnenkort ook op Nintendo’s hybride console kunnen spelen. Op de CV van een medewerker van Engine Software staat vermeld  dat deze momenteel aan een Switch-versie werkt. De studio bracht eerder al spellen als  The Escapists 2, Blossom Tales en Monopoly naar de Switch.

Little Nightmares speelt zich af in een wereld die zich bevindt tussen droom en nachtmerrie. Je helpt het kleine meisje Six te ontsnappen uit The Maw – een mysterieus vaartuig dat wordt bewoond door verdorven wezens die zoeken naar eten. De CV van de ontwikkelaar zie je hieronder: