Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

[Prijsvraag] Win Radiant Historia: Perfect Chronology

Maak kans op een geweldige RPG-ervaring op de Nintendo 3DS.

Maak kans op een geweldige RPG-ervaring op de Nintendo 3DS.

Ben jij fan van RPG’s? Grote kans dat je dan veel plezier beleeft aan Radiant Historia: Perfect Chronology. In samenwerking met Koch Media mogen wij een digitaal exemplaar van de game verloten. Deze klassieker is een uitgebreide heruitgave van het originele spel op Nintendo 3DS dat veel nieuwe gameplay- & verhaalcontent bevat. Een essentiële game voor de JRPG-fan! De trailer van de game zie je hieronder. Om kans te maken op deze game hoef je alleen maar op dit bericht te reageren. Veel makkelijker kunnen we ’t je niet maken.

Meedoen kan tot en met 26 februari. Om te reageren heb je een account nodig op Daily Nintendo. Heb je deze nog niet? Maak ‘m hier (gratis) aan! Veel succes!

Redactionele crew alsmede moderators op de website van Daily Nintendo zijn uitgesloten van deelname. De winnaar wordt zo snel mogelijk na de laatste dag van deelname bekend gemaakt. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Prijzen worden per mail of PM verstuurd.