Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Winnaar Bayonetta 2 bekend!

Bayonetta
Ben jij de gelukkige winnaar van Bayonetta 2 geworden?

Ben jij de gelukkige winnaar van Bayonetta 2 geworden?

Bayonetta is sinds vorige week verkrijgbaar op de Nintendo Switch. In samenwerking met Startselect mochten wij een (digitaal) exemplaar van Bayonetta 2 verloten op de Switch! Veel leden hebben meegedaan en uit alle deelnemers hebben we één gelukkige winnaar getrokken. Namens het hele team feliciteren we:

Zodra we de code hebben ontvangen van Startselect zullen we deze naar je doormailen! We wensen je veel plezier met de game. Niet gewonnen? Dan kan je alsnog de game kopen met 5% korting bij Startselect’. Gebruik hiervoor de kortingscode BAYONETTA2DN. De code is tot 2 maart geldig dus ook nog voor wanneer je de game niet hebt gewonnen!