Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Trailblazers aangekondigd voor de Switch

Trailblazers
Rising Star Games en Supergonk hebben Trailblazers, een nieuwe racegame, aangekondigd voor onder andere de Switch.

Rising Star Games en Supergonk hebben Trailblazers, een nieuwe racegame, aangekondigd voor onder andere de Switch.

Trailblazers is een 3v3 co-op racegame waarbij je als team moet samenwerken door tijdens het racen de baan in jouw kleur te verven. Rijdt je op de kleur van je team dan zal je auto een boost krijgen. Als je langer op je eigen kleur zit krijg je een steeds grotere boost. Om te winnen zal je dus slim gebruik moeten maken van de verf om de voorsprong te krijgen die nodig is om de tegenstander voor te blijven. De game heeft een ruime selectie aan racers en auto’s om mee te racen. Tevens zal de game een single player Story Mode bevatten, maar ook een lokale en online multiplayer. De soundtrack wordt gemaakt door verschillende indie artiesten en zijn van het Future Funk genre. Trailblazers moet dit voorjaar uitkomen voor de Switch, PS4, Xbox One, PC, Mac en Linux. Bekijk de trailer hieronder: