Sonic film naar eind 2019 verschoven

We wisten al dat Sony niet meer bezig is aan de Sonic-film, maar door de wissel naar Paramount is ook de release verschoven.

Oorspronkelijk is de Sonic-film al in 2014 aangekondigd en in begin februari hoorden we dat de film voor 2018 gepland was. Eind vorig jaar werd echter bekend dat de rechten voor de film naar Paramount verhuisd waren vanaf Sony. Wel bleven nagenoeg alle mensen die betrokken waren bij de film aan de film werken. Volgens The Hollywood Reporter komt de film nu echter pas op 15 november 2019 uit in de bioscoop. Van de film zelf is verder nog bar weinig bekend, behalve dat we weten dat het een combinatie van live-action en CGI is.

 

Jorden

22 jarige Nintendo nerd en Games&Interactie student aan de UU. Twitter: Jorden1506 YouTube: http://www.youtube.com/c/WePlayGames

5 gedachten over “Sonic film naar eind 2019 verschoven

Geef een reactie