Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

The Lost Child komt naar de Switch

NIS America heeft zojuist een nieuwe RPG voor de Switch aangekondigd.

NIS America heeft zojuist een nieuwe RPG voor de Switch aangekondigd.

De game, welke eerder al was aangekondigd voor PlayStation 4 en PS Vita, komt deze zomer zowel fysiek als digitaal uit voor de Switch. In The Lost Child speel je als Hayato Ibuki, een journalist van een occult tijdschrift. Tijdens eens een onderzoek naar zelfmoorden wordt hij door een schaduw op het spoor geduwd. Hij wordt gered door een meisje genaamd Balucia waarna zijn nieuwe leven begint. Dit omdat Balucia hem een demonen geweer gaf waarmee die demonen zijn wil kan opleggen. Tijdens het doorlopen van het spel kan je meer dan 100 demonen vangen die bekend zijn van echte mythes en legendes met elk drie vormen. Tevens kan je demonen vaardigheden aanleren. Mocht je benieuwd zijn de originele aankondigingstrailer is hieronder te bekijken: